Palvelut

Turun Seudun Kiinteistöpiste

Tarjoamme taloyhtiöllenne kokonaisvaltaista isännöintipalvelua, jossa tekninen ja taloudellinen isännöinti nivoutuvat yhteen saumattomasti. Taloyhtiölle tämä merkitsee säästöjä ja reaaliaikaista tietoa yhtiön käyttöön.
 
Me puhumme yksilöllisen palvelun puolesta. Tämän vuoksi meille isännöintitoimistona on tärkeää, että asumisviihtyvyys, yhtiön talouden rakennuspalikat sekä kiinteistön elinkaari sovitetaan yhtenäiseksi Teille sopivaksi palvelukokonaisuudeksi. 
 
Isännöinnin tehtävät ovat laajat, joten annamme aina tarjouksen toimittamisen yhteydessä vielä yksityiskohtaisen tehtäväluettelon taloyhtiölle. 
 
 Edellämainittujen tehtävien lisäksi isännöitsijä on henkilö, jonka tehtävänä on ohjata, opastaa ja auttaa osakkaita arjen toiminnassa. Hyvä asiakaspalvelu on tärkeä osa yritystämme, minkä ansiosta kanssamme on helppo ja mukava toimia. 
 
”Isännöinti on asiakaspalvelua parhaimmillaan. Vastaamme monen ihmisen suurimmasta omaisuudesta, mikä on mielestämme kunnia-asia. Erityisesti tällaisen toiminnan tulee olla avointa ja läpinäkyvää, mitä toteutamme esimerkiksi aktiivisella viestinnällä ja kuuntelemalla asukkaiden mielipiteitä.”