Yritys

Turun Seudun Kiinteistöpiste Oy

Turun Seudun Kiinteistöpiste Oy on neljän miehen aikaisemmin erillään, mutta yhteisesti vuonna 2016 aloitettu matka isännöintipalveluiden kehittämiseen ja osaamisen täydentämiseen. Olemme avoin ja nuorekas isännöintiyritys, joka toimii Turun seudun alueella. 

 Tällä hetkellä isännöimiämme kohteita löytyy Turusta, Raisiosta, Kaarinasta, Liedosta ja Naantalista aina pienistä rivitaloista keskisuuriin ja suuriin yli 150 huoneiston kerrostaloyhtiöihin. Me väitämme, että voimavarojen oikeanlaisella kohdistamisella on mahdollista saavuttaa asunto-osakeyhtiössä reaalista arvonnousua, parantaa asumisviihtyvyyttä sekä karsia osakkaiden kulurakennetta kevyemmäksi. 

 Uskomme, että nämä tavoitteet on mahdollista saavuttaa avoimella ja tavoitteellisella isännöinnillä. 

 Tahdomme parantaa isännöinnin mainetta ja tasoa tarjoamalla laadukasta palvelua asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Kaikkia tekojamme ja toimiamme leimaa vastuullisuus ja läpinäkyvyys, minkä ansiosta pystymme seisomaan ryhdikkäästi päätöksiemme ja työmme takana. 

 Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa ja helposti tavoitettavissa taloyhtiönne hoitoon ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. 
 
Turun Seudun Kiinteistöpiste Oy | Puh: 020 7669 380 | toimisto@ts-kiinteisto.fi | Y-tunnus: 2762038-1 | Rekisteriseloste